Hugo Heerebout
tel 0031 (0)252 620 557
info@heerebout-advocatuur.nl

Ik heb winnen altijd leuker gevonden dan geld verdienen

Even voorstellen: Hugo Heerebout. Geboren en getogen in Rotterdam waar ik na het Erasmiaans Gymnasium ook Nederlands recht heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Na afronding van mijn studie werkte ik achtereenvolgens bij de Nationale Woningraad, de gemeente Amsterdam en Brunel Legal. Daarmee heb ik een brede ervaring opgedaan op het rechtsgebied van overheid en bedrijfsleven.

Inmiddels kan ik terugkijken op bijna 30 jaar juridische werkervaring. Naast mijn advies- en oplossingsgericht denken voor mijn cliënten is strategisch inzicht een van mijn onderscheidende kenmerken. We weten regelmatig de angel uit een conflict te halen dat meer dan eens leidt tot een onverwacht voorspoedige afloop. Soms ook voor beide partijen waardoor de zakelijke werkrelatie behouden kan blijven.

Winnen door de
juiste snaar
te raken

Advies

Heeft u advies nodig bij een (dreigend) conflict of zoekt u een advocaat voor het starten van een kort geding? Bij Advocaat bij Ontslag wordt naar u geluisterd, worden adviezen aan u verstrekt en antwoorden gegeven die u verder helpen.

Op tijd contact zoeken met ons kantoor kan veel problemen voorkomen. Er zal altijd geprobeerd worden een geschil zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Is de gang naar de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Advocaat bij Ontslag klaar u te helpen alles tot een goed einde te brengen. Bij Advocaat bij Ontslag vindt u een zeer ervaren advocaat die zich heeft gespecialiseerd op diverse juridische gebieden. Een korte en heldere communicatie in combinatie met een scherpe prijsstelling draagt bij aan tijdwinst en kostenbesparing.

Advocaat bij Ontslag is een degelijk en op ervaring geschoeid kantoor in de regio Haarlemmermeer.

Vragen

Hebt u rechtshulp nodig en wilt u hierover (geheel vrijblijvend) via een e-mailbericht een vraag stellen, dan ontvangen wij uw bericht graag op het volgende e-mailadres: info@heerebout-advocatuur.nl

Op uw vraag over de in de website omschreven vorm van rechtshulp die in uw geval van toepassing is, zal Advocaat bij Ontslag reageren met een globale analyse. De volgende stap is het maken van een afspraak voor een intakegesprek met advocaat Hugo Heerebout.

Gedurende dit onderhoud met u wordt dieper op de zaak ingegaan en kunnen afspraken worden gemaakt over verdere stappen.

Heerebout Advocatuur is gevestigd aan de Boslaan 4 te 2132 DX Hoofddorp (KvK 34.38.48.28), de klachtenfunctionaris van het kantoor van mr Heerebout is mr K.R. Lieuw On en de vervanger van  mr Heerebout bij afwezigheid is mr. K.R. Lieuw On.

Contact us